Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/sirabv.nl/httpdocs/www/classes/cms/class.page.php on line 392
Winnaar Bouwster 2016! | SIRA

Winnaar Bouwster 2016!

Op woensdag 23 maart 2016 is in de RAI in Amsterdam tijdens Building Holland, onder toeziend oog van 10.000 deelnemers, de felbegeerde Bouwster  uitgereikt aan Sira Faay Promat.

Jaarlijks dingen projecten die zich onderscheiden op het gebied van brandveiligheid, duurzaamheid en kwaliteitsborging mee naar de Bouwster.
Uit de 7 Inzendingen waren, als top 3 gekozen;
Joric Witlox - Stichting Register MEB, BlueDec- Isolatie en Sira Faay Promat- Brandveilig plafond.

Opmerkingen van de jury:
De juryleden hadden lovende woorden voor 2Resist®: “Als vervanging van een standaardplafond kan het 2Resist® plafondsysteem […] bijdragen aan een betere brandveiligheid.”?

Ook een andere quote loog er niet om: “De innovatie van SIRA - FAAY - Promat sluit volledig aan bij datgene waar wij voor staan.”?

Maar de indrukwekkendste is misschien wel: “Mooi product vanuit het perspectief van brandveiligheid. In Nederland staan ontelbare panden met houten verdiepingsvloeren, waaronder winkelpanden en studentenhuizen. Met enige regelmaat worden we in Nederland geconfronteerd met een brand in een dergelijk pand, met soms vreselijke gevolgen (denk bijvoorbeeld aan de brand van 2 jaar terug in het centrum Leeuwarden).”?

De beoordelingscriteria voor het project en/of de innovatie op het gebied van gebouwkwaliteit en brandveiligheid zijn:

bouwster 2016